pondělí 30. září 2013

Čím se češe pohádková diva Zlatovláska?

Poličky přeplněné flaštičkami, nejrůznějších barev, velikosti a vůní. Při jejich aplikaci i velký mozek jako je Sherlock Holmes musel by si vytvořit tahák, aby věděl, co dřív použít. Nehorázné sumy 
za zázraky v kelímcích, slibující zdravé a krásné vlasy. S noblesou pravé dámy nosíte čtyři vypelichané vlásky pod těžkým příčeskem syntetických vlnitých pásů. Co děláte špatně? Za vším hledejte 
- hřeben. Výběr hřebenu se odrazí na kvalitě vlasů. Nenápadný pomocník může napáchat tolik škody, co nezachrání ani šampon, opěvovaný kadeřnickou hvězdou. Nešetrné a zdlouhavé rozčesávání, nepříjemné tahání, roztřepené konečky a kartáč plný vlasů. Péče o vlasy nekončí vlasovou maskou. Čím se češe pohádková diva Zlatovláska? Čím se češete vy? Máte svůj oblíbený kartáč? Obyčejným kartáčem dopřát vlasům luxusní péči? Je to možné? 

Ano, je to možné, ale ne jen tak s obyčejným kartáčem... A nezapomeňte češeme pro krásné a zdravé vlasy. Představuji vám svou rozčesávací výbavu. 

Tangle Teezer
Profesionální kartáč Tangle Teezer má speciálně rozvrhnuté štětiny, které se ohnou nad zamotaným místem a nezatahají. Česání již nebude jedno velké tahání a trhání zacuchaných uzlů. Rychle a jednoduše rozčešete vlasy bez množství ztracených vlasů v kartáči. Kartáčem je vhodné rozčesat i mokré vlasy, aniž by došlo k jejich poškození. Příjemně masíruje vlasovou pokožku a dodává vlasům oslnivý lesk. Zabraňuje lámání a třepení vlasů. Pyšní se nespočtem různých ocenění. Můžete si ho pořídit v několika verzích, které se od sebe liší spíše designem než charakterem.

Tangle Teezer Compact je ideální do kabelky či na cesty.

Tangle Teezer Compact, speciální štětiny jsou chráněny krytem.



Tangle Teezer Salon Elite

Tangle Teezer Salon Elite, padne do každé ruky.

Dtangler stejně jako i ostatní varianty jsou vhodné na prodloužené vlasy.

Dtangler


Dtangler, vhodný pro všechny typy a délky vlasů.


BaByliss PRO
BaByliss PRO profesionální velký rozčesávací kartáč s kančími štětinami je ideální k rozčesávání dlouhých vlasů. Pravidelným používáním tohoto kartáče vlasy jsou uhlazené a plné lesku. Zabraňuje nepříjemnému statickému poletování. Kančí štětiny jsou na vypouklém vzduchovém váčku. Rukojeť je pogumovaného materiálu pro komfortnější použití.



















Žádné komentáře:

Okomentovat