čtvrtek 31. října 2013

Svět barev s paletkou Ammo Urban Decay


Přeji krásný večer slečny a dámy, zkrátka milé ženy!





Dnes bych vám ráda představila svůj nový úlovek ze světa krásy, ze světa dekorativní krásy. Rozkošnou paletku Ammo od legendární značky Urban Decay jsem si objednala z www.lookfantastic.com. Poštovné mě vyšlo na 7 Kč a balíček jsem měla doma za deset dnů. 

Barvy jsou ukryté v půvabném šedém pouzdře s fialovou lebkou, vykreslenou výjevem z divoké džungle. Paletka Ammo se pyšní deseti nejprodávanějšími stíny. Pestrost barev pro denní i večerní líčení. Barvy jsou sytě pigmentované a jak je u stínů Urban Decay zvykem vydrží na svém místě po celý den. Jemná máslová konzistence stínů je doslova sametovým pohlazením. Dobře se s nimi pracuje, pro dosažení sytého efektu stačí opravdu malé množství a s touto paletkou zkombinujete i nekombinovatelné. 

Když jsem zkoušela třpytivé stíny, tak třpytky mírně opadávají, ale to tak bývá u stínů protkaných zářivým třpytem. Největší třpytivou neplechu dělají stíny Maui Wowie a Polyester Bride. Výčet barev se nese od neutrálních, zlatých, přes zelenou, tyrkysovou až po fialový odstín. Stíny Smog a Sin už jsem znala z paletky Naked. Součástí paletky je syntetický štěteček na oční stíny a cestovní verze báze pod oční stíny. Pompézní dobrodružství pro každodenní inspiraci či slavnostní chvíli může být odstartováno s paletkou Ammo Urban Decay.





SMOG – zlatohnědá perleť.
MILDEW – nelekejte se názvu. Žádná plíseň, ale hezká zelená perleť.
OIL SLICK – nejtmavší stín z paletky, třpytivá černá.
LAST CALL – švestková perleť.
CHOPPER – třpytivá zlatoměděná.
MAUI WOWIE – třpytivá zlatobéžová.
SHATTERED –  tyrkysová perleť.
POLYESTER BRIDE – bílá plná třpytek.
GRIFTER – třpytivá světlounce fialová.
SIN – šampaňská se světlounce růžovými třpytkami.


zleva doprava: SMOG, MILDEW, OIL SLICK, LAST CALL, CHOPPER
zleva doparava: MAUI WOWIE, SHATTERED, POLYESTER BRIDE, GRIFTER, SIN



Žádné komentáře:

Okomentovat