neděle 24. listopadu 2013

Rudá klasika



Krásnou neděli dámy a slečny, zkrátka milé ženy!





Určitě se všechny shodneme, že rudé rty jsou nestárnoucí klasikou ženské elegance. Hodí se na večerní líčení, ale můžete si na ni troufnout i při denním nošení. Ruku v ruce s červenou rtěnkou jdou černé linky, které můžete ozvláštnit stříbrnou tužkou na oči. Pojďme se do toho pustit.

Krok za krokem s Miss Alexy

Oči:
Jak je zvykem, začala jsem líčením očí. Aby oční stíny déle vydržely, nanesla jsem podkladovou bázi pod oční stíny Artdeco. Celé víčko až pod obočí sjednotil tělový stín Sephora, odtsín Creme Caramel N 11. Horní víčko orámovala tekutá linka Esteé Lauder Double Wear, odstín 01 Black. Vnitřní koutek oka zvýraznila Jumbo tužka Sephora, odstín 02 Silver. Stříbrnou Jumbo tužku od Sephory jsem ještě přetáhla do třetiny horní i dolní linky od vnitřního koutku oka. Dolní linku dokončila automatická tužka na oči Esteé Lauder, odstín 01 Jet Black. Dolní a horní řasy natočila černá řasenka Sephora Full action. K úpravě obočí posloužila tužka na obočí Essence, odstín 02 Brown a duo stíny na obočí také Essence.

Tvář:
Podkladová báze pod make-up Benefit the Pore-Fessional vyzmizíkovala póry a sjednotila pleť. Od Benefitu jsem zvolila i make-up Hello Flawless Oxygen Wow, odstín Honey. Make-up zafixoval pudr Lancome Teint Miracle, odstín 04 Beige Nature. Tváře vymalovala tvářenka Flormar Terracotta, odstín 45.

Rty:
Rty vykreslila konturovací tužka na rty Sephora, odstín 20 Real Red a rtěnka Sephora, odstín The Red a máme vymalováno. Jaká je vaše oblíbená rudá rtěnka?


Žádné komentáře:

Okomentovat