středa 22. ledna 2014

Paní zima



Krásnou středu dámy a slečny, zkrátka milé ženy!

Pamatujete si, jak vás malou holčičku máma navlíkala do objemné péřovky, kolek krku obtočila šálu s pestrobarevnými pruhy a vnucovala pletenou čepici s vypelichanou bambulí? Dobře si na to vzpomínám a jak jsem to nesnášela, protože největší frajeřina byla chodit bez čepice, i když paní Zima kralovala pevnou a přísnou rukou a krajinu zahalila silná sněhová přikrývka. Dneska se před sychravým a chladným počasím velice ráda zachumlám do hřejivého kabátu a vlněné šály.

Zima nepatří mezi moje oblíbené roční období, ale užívám si, že právě v tomto čase mohu ze svého šatníku provětrat kožichy. Kožichy jsou velice slušivé, elegantní a vhodné pro každodenní nošení i významnější příležitost. Navíc příjemně zahřejí a zadržte! Neposílejte na mě hnutí Svobody zvířat. K jejich výrobě byla použita umělá kožešina.

Přestože na štítku kožichu je uvedená velikost S, bez pásku kožešinový kabát zbytečně rozšiřuje. Kozačky jsou po stranách zdobeny drobnýma kloboučky, čímž povyšují obuv na opravdový skvost. Sice je pravda, že jehlový podpatek není ideální na zimu, ale když ještě nepoletoval sníh a nehrozil pád na zamrzlém chodníku, tak proč si to nedovolit. Červený vlněný šál s vyšívanými květy perfektně doladil celý outfit. 

kožich, šála a pásek Comtessa; legíny Calzedonia; rukavice zahraničí; boty Sergio Todzi;





Žádné komentáře:

Okomentovat