čtvrtek 20. února 2014

Červenat se je sexy



Krásný večer dámy a slečny, zkrátka milé ženy!

Můžete mít dokonale sjednocenou pleť make-upem a pudrem, ale až správně zvolená tvářenka dodá celému líčení intenzitu a půvab. Jaká je tedy ta správná barva ke zvýraznění ruměnce? Neměla by prášit a tváře by měla rozzářit přirozenou barvou. A hlavně, ať jemný pigment na tváři drží a drží. 

Představím vám moje oblíbené tvářenky značky MAC. Opravdu je z čeho vybírat, MAC nabízí širokou škálu barev od matného až po třpytivý efekt. Neslušivé odstíny z kolekce MAC tvářenek jednoduše nejsou k sehnání. 




MAC Sheertone Blush Pink Swoon

MAC pudrová tvářenka v odstínu Pink Swoon je překrásná matná světle růžová barva v dívčím až v Barbie stylu a zároveň velice žensky rafinovaná. Na první pohled nenechte se zastrašit zářivou, sytou pigmentací. Barva v balení působí, že místo pro make-upovou nadšenkyni je určená pro mistra v zábavě z cirkusové manéže. Dokonale splývá s pletí a přirozeně rozzáří tvář. Perfektní odstín pro svěží, mladistvý vzhled. Lichotit bude všem tónům pleti. Zbožňuji tento odstín, protože se opravdu hodí pro každodenní make-up. Báječná tvářenka pro přirozený vzhled, ale i pro výraznější líčení. 

Intenzivnějšího vzhledu je možné dosáhnout vrstvením tvářenky, aniž by se vytvořily znatelné nánosy. Konzistence tvářenky je velmi hladká jako hedvábí. Design balení postrádá nápad, ale tvářenka je dobře zabalená, tak i při cestování nehrozí její poškození. Součástí balení není rozkošný, miniaturní štěteček k aplikaci tvářenky. Tento kousek mi vůbec nechybí, protože popravdě štěteček by okamžitě putoval do koše. Raději sáhnu po větším štětci, který je k tomu přímo určený. Dámy a slečny věděly jste, že tato tvářenka nechybí v kosmetickém arzenálu hvězdě jako je Kim Kardashian?

Klady:

·         vydrží po celý den,
·         nepráší,
·         velmi pomalu ubývá,
·         vypadá přirozeně,
·         snadná aplikace.

Zápory:

·         prostý obal,
·         absence zrcátka.




MAC Mineralize Blush Gleeful

Pudrová formule zapečené tvářenky MAC v odstínu Gleeful je broskvová s nádechem cihlově červené barvy se zlatým třpytem. Nemusíte se obávat výrazného třpytivého povrchu, protože po nanesení se mění na téměř matnou tvářenku s nepatrným třpytivým odleskem. Perfektně přilne k pleti a tvářím dodá jemnou barvu a zdravý vzhled. K dokonalému ruměnci postačí aplikovat skutečně malé množství kvůli syté barvě odstínu Gleeful. 

Minerální tvářenka je ideální pro každou příležitost. Velice ráda ji kombinuji s rudými rty či s kouřovým líčením očí, ale taktéž vynikne s nude make-upem. Konzistence tvářenky je jemně mletá s hladkým povrchem. Tyto dvě tvářenky značky MAC mám rok a používám je prakticky denně a pořád vypadají, jakoby barva v balení neubývala. 

Klady:

·         velmi dobrá pigmentace,
·         vydrží po celý den,
·         nepráší,
·         velmi pomalu ubývá,
·         snadná aplikace.

Zápory:

·         prostý obal,
·         absence zrcátka.





Žádné komentáře:

Okomentovat