úterý 18. března 2014

Hvězdné líčení s Too Faced Glamour To Go



Krásný večer dámy a slečny, zkrátka milé ženy!

Paletka Too Faced Glamour To Go v kapesní velikosti, slibující hvězdné líčení je rozkošným kouskem vintage luxusu. Pěkný design obalu je plus, ale nejdůležitější je se zaměřit, jaký poklad se skrývá vevnitř. A jestli je to skutečný poklad, tak to už za chvíli poodhalím. 


Paletka v sobě skrývá osm očních stínů pro přirozené, ale i kouřové líčení očí. Barvy v teplých a studených odstínech se skvěle kombinují a drží po celý den. Ale velkým zklamáním je pro mě slabá pigmentace. Bez vrstvení se neobejdete.

1 Bronze Copper Shimmer je bronzově zlatá barva s třpytivým povrchem.  
2 Cool Taupe Shimmer je šedofialová s kovovým leskem.
3 Sheer Pink Opabescence je světlounce růžový stín s kovovým leskem.  
4 Antique Gold Glitter je třpytivá zelenozlatá barva.
5 Velvet Mate Cocoa je hnědý matný stín.
6 Cream Shimmer je bíložlutý stín se třpytivým povrchem.
7 Slate Grey Shimmer je šedá barva se stříbrným leskem.
8 Black Gold Shimmer je černý stín s lehkým třpytem.

Po vysunutí šuplíčku v paletce najde další poklady v podobě korálové tvářenky, lesku na rty v odstínu Pale Pink a zlatého bronzujícího pudru.

Lesk na rty v názvu nese označení růžové, ale na mých rtech spíše připomíná nenápadnou nude barvu v hnědém tónu. Lesk je ve finále málo pigmentovaný a spíše zvýrazní přirozenou barvu vašich rtů. Když už si kousek dekorativní kosmetiky zaslouží označení lesk na rty, tak právem očekávám třpytivý zrcadlový efekt. V paletce To Faced Gamour To Go se tak nestalo, proto bych barvu na rty s dovolením povýšila či zchodila na pozici rtěnky. Od tohoto lesku nejde čekat, že bude na rtech držet jako přibitý po celý den, ale i tak dobře slouží a rty nevysušuje. Ale co nejde vytknout lesku či rtěnce je příjemná vůně, která mě nutí opakovaně otevírat spodní šuplíček paletky, abych se ujistila, že ta krásná vůně se nikam nevytratila. U lesku se ještě na chvíli pozastavím, protože jako největší problém vidím v jeho nepříliš šťastném umístění. Během nanášení bronzujícího pudru či tvářenky měla jsem co dělat, aby se prášek nedostal i do lesku. Ale třeba budete šikovnější.

Pravděpodobně už je vám jasné, že hvězdná paletka Too Faced se nese v duchu slabé pigmentace a u tvářenky i bronzujícího pudru tomu není jinak. Má to i pozitivní stránku, vizáž Marfuše nedocílíte. Pokud nemáte v oblibě ultrafialovou zář ze solária, vystačíte si s bronzerem a tvářenou Glamour To Go.

Klady:

·         překrásný design obalu,
·         perfektní na cesty,
·         mix teplých a studených odstínů,
·         báječná paletka pro denní i noční look,
·         vejde se i do té nejmenší kabelky,
·         stíny drží po celý den a stejně tak i bronzer a tvářenka,
·         vůně lesku.


Zápory:

·         horší pigmentace stínů, lesku, bronzeru a tvářenky.

Too Faced Glamour To Go oční stíny, zleva doprava: Bronze Copper Shimmer, Cool Taupe Shimmer, Sheer Pink Opabescence, Antique Gold Glitter, Velvet Mate Cocoa, Cream Shimer, Slate Grey Shimmer, Black Gold Shimer;
Too Faced Glamour To Go zleva doprava: tvářenka, lesk na rty a bronzer

Žádné komentáře:

Okomentovat