pátek 11. dubna 2014

Guerlain, oční stíny Ombre Eclat


Pěkný večer dámy a slečny, zkrátka milé ženy!

Čtveřice stínů Guerlain Ombre Eclat okoření každodenní neutrální líčení a rychle vytvoří okouzlující kouřový oční make-up. V paletce jsou namíchané barvy, které se snadno vzájemně doplňují pro nový a nový neodolatelný vzhled. Hedvábně máslová textura stínů usnadňuje aplikaci a zajišťuje přilnutí k víčku po celý den i bez nanesení podkladové báze pod oční stíny. Oceňuji dobrou pigmentaci a při nanášení nepráší.

Paletka čtyř stínů je dodána v sametovém pytlíčku. Samotné balení ve zlatém provedení se zrcadlovým efektem je opravdovým skvostem krásy a luxusu. Po otevření paletky vás zaujme zrcátko a samozřejmě barvičky v odstínu Bronze Doré. Přestože název odstínu paletky napovídá, že by mělo jít o bronzovou smršť, nic takového se nekoná. Paletka nese pouze jediný stín s označením bronzového tónu a to přesněji v bronzově zlaté barvě. Součástí balení jsou i dva pěnové aplikátory, které neplní funkci pouhého zaplnění prostoru v paletce, ale jsou opravdu použitelným doplňkem.

1)      Bronzově zlatá barva se třpytivým povrchem sama o sobě prozáří celý make-up.
2)      Matná světle béžová je ideální ke sjednocení celého víčka, stejně tak i k rozjasnění vnitřního koutku oka a pod obočím.
3)      Světle zelená s matným povrchem povýší běžný denní make-up na vyšší level.
4)      Tmavě zelená barva je lehce protkaná třpytem. Zároveň je to nejtmavší stín v paletce. Vskutku překrásná zelená barva.

Klady:
·         stíny skvěle drží i bez podkladové báze;
·         dohromady se dobře kombinují;
·         překrásný výběr barev;
·         dobrá pigmentace;
·         nepráší;
·         luxusní balení.

Zápory:
·         vyšší pořizovací cena.

Znáte oční stíny značky Guerlain? A jaké jsou vaše favorizované oční stíny?




Žádné komentáře:

Okomentovat