sobota 19. dubna 2014

S Bare Minerals nikdy neříkej nikdy!

Krásné odpoledne dámy a slečny, zkrátka milé ženy!

Jedině růžová… K růžové rtěnce, o které dneska bude řeč, jsem se dostala čirou náhodou. Nepředcházelo tomu zdlouhavé vybírání, jakby se mohlo zdát, ale brouzdání po internetovém království všeho, známo pod titulem ebay.com, kde jsem narazila na rtěnku Bare Minerals Marvelous Moxie v odstínu Never Say Never. Právě fuchsiový odstín byl pro mě největším lákadlem, abych zavítala do Sephory. Možná se budu opakovat a již to tady bylo zmíněno, ale najít slušivý odstín růžové může být stejně náročná disciplína jako objevit tu správnou červenou barvu rtěnky.

Krémová textura po rtech klouže jako po másle a tím umožňuje snadnou aplikaci. Rtěnka se vyznačuje sytou pigmentací, proto stačí nanést jednu vrstvu pro perfektní krytí. Tak výrazná barva nese i svou daň a pravdou je, že se obtiskává na sklenice. Proto si raději své vášnivé projevy ke svému milému nechte na později, kdy bude rtěnka pečlivě odlíčená. Bare Minerals Marvelous Moxie hydratuje a vyhlazuje nerovný povrch rtů do saténové hebkosti.

Byla by škoda opomenout balení. Design balení je v jednoduchém a zároveň elegantním černém provedení se zajímavým otevíráním, které může pro nezasvěcené připomínat menší hlavolam. K otevření rtěnky slouží stříbrné tlačítko, které se lehce poposune.

Klady:

·         krémová textura,
·         velmi pigmentovaná,
·         dlouhotrvající,
·         hydratační,
·         příjemná vůně,
·         nápadité otevírání;

Zápory:

·         obtiskává se na sklenice;


Loučím se s přáním hezkého víkendu a s otázkou na závěr: máte ve své sbírce fuchsiovou rtěnku nebo dáváte přednost tlumenějším odstínům?


Žádné komentáře:

Okomentovat