čtvrtek 1. května 2014

Ladybox duben 2014



Krásný první máj dámy a slečny, zkrátka milé ženy!

Nesměle bloudící ruce, rozechvělá těla v příboji vášně a němý výkřik do nepropustné tmy… Žádný nový přírůstek do červené knihovny, ale dubnová edice krabičky krásy při prvomájové náladě.


FENNEL TĚLOVÉ MÁSLO, plné balení

Ani nevím proč, ale z letáčku, kde se prezentuje thajská kosmetika Fennel, nemůžu odtrhnout oči od tělového jogurtu, Jahodová zmrzlina. Jenomže tým ladyboxu zvolil tělové máslo a na mě padla varianta Hroznová jádra. S pestrobarevným letáčkem si pořád ještě nedám pokoj, protože nedovedu si představit, jak voní či nevoní Fennel tělové máslo, Kozí mléko.

Tělové máslo, našlehané v plastovém kelímku připomíná mi můj oblíbený borůvkový jogurt, ale jen barvou, protože svou hutnější konzistenci má daleko od jogurtu, který tak ráda mlsám. Chválu nečekejte, vůně je příšerným chemickým koktejlem, který ani zdaleka nepřipomíná hroznová jádra. Špatně se roztírá a ještě hůře vstřebává. Jednoduše máslovo-hroznová katastrofa.

Cena – 80 Kč za 200 g



LASPLASH COSMETICS CHUBBY TWIST, plné balení

Jumbo tužka na rty poskytuje matnou, sytou barvu v odstínu 09 Rosy. Barva vůbec není podle mého vkusu a ani nejsem si jistá, jestli někomu může slušet. Snadno se nanáší a hezky orámuje i konturu rtů, proto klasická konturovací tužka není už potřebná. Rtěnka má o rty pečovat dokonce i jako balzám, ale to jsem vůbec nezaznamenala. Na rtech je mi velice nepříjemná. Barva vydrží na rtech tři hodiny. Kladný přínos vidím v tom, že pastelka je automatická, a tak se obejdete bez ořezávátka.

Cena – 299 Kč
Kde koupit? www.ladybox.cz



ALESSANDRO PRO WHITE ORIGINAL, vzorek

Z častého lakování a odlakování nehty žloutnou a právě tento pomocník vyrovnává barvu nehtů. Nehty jsou po nanesení lesklé a bílé s lehkým fialovým nádechem.

Cena – 280 Kč za 10 ml
Kde koupit? www.ladybox.cz


 

SKIN79 SILKY GREEN BB CREAM, cestovní balení

BB krém s UV ochranou SPF30 PA++ bez parabenů je ideální zejména pro mastnou pleť. Odstín krému moji pleti velice dobře sedí. Jemná konzistence krému se lehce roztírá. Sjednocuje tón pleti, zmatňuje a zároveň projasňuje. Pleť je jemnější, hebká na dotek a působí zdravějším dojmem. Drobné nedokonalosti nezvládá stoprocentně krýt, ale přece jenom pleť vypadá mnohem lépe s BB krémem Skin79 než nahá pokožka. Nevytváří nevzhledný efekt masky a pleti poskytuje výživu. Dovedu si ho představit i jako podklad pod make-up.

Cena – 595 Kč za 40 g
Kde koupit? www.bb-cream.cz


 

SKIN79 MOISTURIZING PURPLE BB CREAM, cestovní balení

Fialový BB krém se pro mou pleť vůbec nehodí, proto ho raději přenechám mámě. Proto se nemůžu podělit se svými dojmy a pouze si dovolím sepsat, co jsem si nastudovala. Poskytuje hydrataci pro suchou pleť a vyhlazuje vrásky. Stejně jako jeho zelený kolega poskytuje ochranu před UV zářením, ale u Moisturizing Purple BB krému je vyšší ochrana pro pokožku až SPF40 PA++. Neobsahuje parabeny, vyživuje a sjednocuje tón pleti.

Cena – 595 Kč
Kde koupit? www.bb-cram.cz


 

COLGATE MAX WHITE ONE OPTIC, plné balení

Jak jinak zakončit dubnovou krabičku krásy než zubní pastou??? Uměla bych si představit i noblesnější závěr, ale máme tady Colgate, tak rychle si vyčistit zuby, aby díky opticky zjasňujícímu účinku zářily bělostí.

Cena – 89,90 Kč za 50 ml
Kde koupit? v drogeriích a supermarketech



Jak se vám líbila dubnová krabička krásy? Co vás nejvíce potěšilo?

Žádné komentáře:

Okomentovat