neděle 25. května 2014

Mydlinkový ráj


Krásný večer dámy a slečny, zkrátka milé ženy!

Naše životy jsou plné pravidel, kterými se či už chceme nebo ne, dennodenně musíme řídit. Jsou to pravidla etikety; pracovní či školní řády; módní diktát jednoho období, kdy jsou třeba obyčejné ponožky v střevíčkách ohromným hitem a další sezónu jsou naprosto zatracované.

Jak se říká, pravidla jsou od toho, aby se porušovala a občas i opravdu polevíme. Pokud si nekráčíme do třídy v zablácených teniskách a v patách s třídní učitelkou, chrlící vyhrůžky nebo odřekneme účast na firemním večírku. Nic až tak závažného se nestane.

Ale na co bychom neměli zapomínat je pravidlo: najít si každý den alespoň chvilku pro sebe, tzv. útočiště před světem. Co třeba najít útočiště před světem v božsky nadýchané hřejivé vaně v noblesní záplavě omamné vůně a růžovosti?




THINK PINK, LUSH

Think Pink je růžový balistik s cukrovými kytky na jedno použití. Tento balistik je tak rozkošný až vám bude líto ho použit. Má něžnou sladkou vůni s překvapením uvnitř v podobě malých srdíček. Po vhození do vody se rychle rozpouštěl. Vytvořil růžovou vodu a malé srdíčkové konfety se rozprostřely hned na dno vany, hotová romantika. Zklamalo mě, že se vůně ve vodě prakticky vytratila a trochu jsem postrádala bohatou pěnu.

Klady:

·         překvapení v podobě srdíčkových konfetů,
·         vana zůstala čistá,
·         další využití - k provonění skříně.

Zápory:

·         vůně z vody vyprchala.



COMFORTER, LUSH

Comforter je pěna do koupele se sladkou vůní černého rybízu. Vůně mi připomínala žvýkačky nebo cukrovou vatu. Vystačila mi na šest použití. Trošku z pěny jsem nadrolila pod proudem vody a voda se zbarvila dorůžova a udělala se bohatá nadýchaná bílá pěna. Pokožka po usušení zůstala hezky provoněná, jemná a hydratovaná, že jsem nemusela použít tělové mléko.


Klady:

·         sladká vůně,
·         vana zůstala čistá,
·         vyživuje pokožku.



Zápory:

·         drolí se.



Našly jste si dneska chvilku pro sebe? Nemáte chuť vylepšit si náladu dlouhou koupelí s Lush? A myslete růžově!

Žádné komentáře:

Okomentovat