úterý 13. května 2014

Shiseido Pureness, japonským krokem vstříc krásné pleti



Krásné odpoledne dámy a slečny, zkrátka milé ženy!

Když sečtu všechny ty své hokusy pokusy na kosmetické scéně, občas si připadám jako pokusný králík. Proto ani dneska tomu nebude jinak, a pokud rády čtěte recenze, tak hurá do toho. Japonská kosmetika Shiseido už čeká! 



Moje pleť je mastná až smíšená, tak jsem si nemohla vybrat jinak než řadu Pureness.

SHISEIDO PURENESS FOAMING CLEANSING FLUID

Prvním základním krokem pro krásnou pleť je pečlivé čištění a to dobře víme. Čistící pěnová emulze Shiseido je ideálním řešením pro mastnou a smíšenou pleť. Důkladně a šetrně čistí pleť do hloubky. Odstraňuje z pleti zbytky make-upů, zbavuje pleť mazu včetně oblasti T-zóny a neucpává póry.

Stačí opravdu jedenkrát zmáčknout plastovou lahvičku s dávkovačem a v kombinaci s vodou se hravě vytvoří bohatá pěna. Šikovný dávkovač umožňuje snadnou aplikaci. Proto čistící pěna Shiseido dlouho vydrží i s menším obsahem, tedy 150 ml než je obvyklé u jiných značek. Celkově obal u řady Pureness se může zdát jednoduchý, ale krásná světlounce modrá barva dodává balení šmrnc.



SHISEIDO PURENESS REFRESHING CLEANSING WATER

Po důkladném vyčištění následuje tonizace pleti s jemnou čistící vodou, která zachytí veškeré nečistoty či zbytky make-upu, poradí si i s přebytečným kožním mazem a zklidňuje pokožku. Taktéž i tento pomocník si rozumí s mastnou až smíšenou pletí. Neobsahuje olej a alkohol a je nekomedogenní. Výsledkem je svěžejší, hladší a zářivější pokožka. U čistící vody vadí mi její menší obsah, tedy 150 ml, protože k aplikaci je nutné na vatový tampónek nanést přípravek třemi až čtyřmi stisky pumpičky. Oproti vychválené čistící pěnové emulzi se čistící voda rychle vytrácí. 



SHISEIDO PURENESS MOISTURIZING GEL CREAM

Pleť báječně hydratuje, vyživuje, aniž by zapomněl na redukci kožního mazu a neucpává póry. Na tomto krému nejvíce zbožňuji jeho lehkou až gelovou konzistenci.
Pro dokonalou výživu pleti není třeba kydat nános přípravku, jelikož postačí malé množství krému a rychle se vstřebává.

Naopak než je tomu u jeho kolegů přes čištění, krém se honosí až 40 ml hydratační výbavou a tomu říkám slušné množství balení. Krém je namíchán do roztomilé skleněné nádoby, která je sama o sobě docela těžká, proto to nebude ideální volba při cestování. Jinak mi skleněná nádobka vyhovuje, je to mnohem lepší varianta balení než krémy v tubě, z kterých nelze celý obsah vytěžit. Řada Pureness ve spojení čistící emulze, čistící vody a krému dobře si poradí i s akné. Ale bylo by naivní myslet si, že vás tři lahvičky zcela zbaví tohoto problému, rašících pupínků. Takové zázraky umí jen jediný pan a to pan Photoshop.



Klady Shiseido Pureness:

·         dokonale čistá pleť,
·         svěží, hladší a zdravější pokožka,
·         neucpává póry,
·         hydratační krém se rychle vstřebává,
·         snadná aplikace,
·         jemná vůně,
·         krásný jednoduchý obal.

Zápory Shiseido Pureness:

·         čistící emulze a čistící voda má menší obsah balení než je zvykem u jiných značek,
·         vyšší pořizovací cena.

Znáte kosmetiku Shiseido Pureness a jaká je vaše oblíbená pleťová péče?


Žádné komentáře:

Okomentovat