čtvrtek 26. června 2014

„Možná se tak narodila…“


Hezký večer dámy a slečny, zkrátka milé ženy!

K upravenému zevnějšku neodmyslitelně patří manikúra a pedikúra. Upravené nehty nejlépe vyniknou nalakované. Léto si žádá nejenom změnu šatníku, kdy neforemní svršky s pořádnou podšívkou odkládáme na dno skříně, ale i obměnit lakovací sbírku.

V zimě nehtům dopřávám tajemný vzhled prostřednictvím tlumenějších barev a naopak v létě řádím od pastelových tónů až po neon. Dnešní řádění je pod taktovkou Maybelline New York Super Stay. Jejich pastelová kolekce si mě získala a k neonovému odstínu z minulého roku rázem přibyla modrá a růžová varianta.

Na lahvičkách zaujme slogan, který slibuje až sedmidenní výdrž. Opravdu?


Modrá verze – 20 Up Town Blue
Tento úžasný odstín připomíná roztomilé hrdiny ze šmoulí vesničky. Barva je skvěle sytá, proto jsem si vystačila s jedinou vrstvou laku. Lákavý slogan na 10 ml lahvičce nemá jen tak ze špásu, ale skutečně plní, co slibuje. Lak mi vydržel deset dnů. Při první aplikaci se netvořily bublinky, jenomže při dalším a dalším testování již tomu tak nebylo. Odlakování bylo tak trochu oříškem. Lak sice jde snadno dolů, ale ty modré prsty…



Růžová verze – 21 Pink In The Park
Růžové laky mám moc ráda, ale najít ten správný odstín bývá mnohdy problém, ale tady se mi to povedlo. Krásná růžová barva jako sladká cukrová vata, která však vyžaduje nanést dvě vrstvy. Dalo by se říct, že od předchozího laku se liší pouze v barevném provedení, úplně tomu tak není… Olupovat se začal už na druhý den.



Neonová verze – 490 Rose Salsa Hot
Zářivou trojici uzavírá lak barevně mezi červenou a růžovou – jednoduše Salsa. V lahvičce lak působil velice pigmentovaný, na nehtech je však i po dvou vrstvách průsvitný. Funguje na něj můj osvědčený trik. Před jeho aplikaci používám jako podklad bílý lak. Stejně jako růžovka i Salsa se na druhý den odlupovala. Vyzdvihnout musím, že barvičku vlastním rok a pořád je lak použitelný. Každý z laků má super širší štěteček, který umožňuje snadné lakování.


„Možná se tak narodila. A možná je to Maybelline…“
Jaké je vaše oblíbené barevné provedení manikúry do horkých letních dnů?

Žádné komentáře:

Okomentovat