pátek 30. ledna 2015

Zlatý čtyřlístek



Krásný večer dámy a slečny, zkrátka milé ženy!

Po menší odmlce se vydávám do víru hudby v tónině valčíku a dalších tanečních kroků. Až bude mít kapela dost všech těch kreací a změní raději repertoár, to teprve začne zábava i souboj o titul krále a královny parketu. Jen tak si poskočit a ještě líp poskočit si do rytmu.

Oprášit střevíce? Ne!!! Jen si to přiznejme: „Nemáme, co na sebe.“ Sice se nám róba z posledního plesového dovádění dokonale vyjímá na ramínku ve skříni, v našich myšlenkách upadá v naprosté zapomnění. Váš partner, který je schopný zapomenout i na své vlastní narozeniny se vám snaží osvěžit paměť. Dokonce si vybavuje i detaily. Vlastně jenom jeden detail, cenu. Se štítkem s cenovkou se laskal, jakoby se nemohl rozloučit. Jakoby vás chtěl přesvědčit o novém druhu umění, zarámovat si kus papíru a upínat se ke vzpomínce na prázdnou peněženku.

Přípravy na slavnostní večer nejsou pouze o make-upu a výčesu. Přípravy začínají mnohem dřív a někdy se mohou i hezky protáhnout. Najít ty správné šaty, boty a celé doladit to šperky i psaníčkem. Ráda bych vám představila kousek z mých příprav, psaníčko se zlatým čtyřlístkem.

Chystáte se na ples? Nebo už máte pro tento rok odtančeno? Krásný víkend! 


Žádné komentáře:

Okomentovat