sobota 9. května 2015

Balamutění citlivé duše



Krásné sobotní odpoledne!

Cesta životem jako nevyzpytatelná souhra osudu vyšší moci, zoufalství ze smolných zítřků či upřímná zpověď nad vlastním selháním. Melancholie všednosti, kdy štěstěna odvrací od nás svou tvář, propadáme do zápalu dumajícího filozofa. A nepolapitelné šťastné konce… Na oparu temné noci se nám do snů vkrádají povzdechy zpackané životní role, kde se za úsilí nerozdávají Oskary, ale nekompromisní rozřazování úspěchu a neúspěchu.

Bujná fantazie či jen vyčerpaná mysl skládá dohromady další a další výmluvy, kdo či co může za prohru. Ale ne nadarmo se traduje světem pravda odvěká, že každý jsme si strůjcem svého štěstí. Životní cesta je dlouhou tratí. Zbloudilé oči v jednom náhodném setkání, roztoužené vášně, vzájemného souladu, přihrává do srdce nové lásky i přátelské pohlazení. Bývá to však jen jejich nastrojená tvář. Přednes, hodný výtečného řečníka balamutí citlivou duši, aby se dostali ještě víc pod kůži. Nemají v úmyslu být oporou, ale dosahovat cílů na úkor našich snů. Procitnutí bývá bolestivé a vymanit se ze spárů agresorů lásky a přátelství je ještě těžší proces. Dejme na svůj instinkt a nenechme se svést z cesty.

Foto: Helena Kučerová


make-up a styling: Miss Alexy


Jak se vám líbí outfit? Překřížil vám cestu člověk s falešnou maskou milujícího partnera či chápajícího kamaráda/kamarádky? Nebo se máte na pozoru před světem, kde panuje přetvářka?


halenka Mango; sukně Mango, punčochy Calzedonia; boty ZOOT; 



Žádné komentáře:

Okomentovat