neděle 14. února 2016

Retro valentýnská romance




Hezký večer!

Začarovaný kruh opiátu lásky si žádá gesta, utužující souhru, vášeň i hloubku citů. Kdy jindy naservírovat mišmaš vlídnosti než na Valentýna? A tak na povel zamerikanizovat se pod tíhou komerční něhy, milujme a množme se!



V bublině reklamního sdělení se vytratila jiskra obyčejného štěstí – být jeden s druhým. V módě je okázalost, která se vměšuje i do pudu, táhnout to ve dvou. Polibek nestačí, proto do kas prodejců je nahnán příval roztoužených srdcí. Kdo dostal největší svazek růží, noblesu ve šperku či alespoň sladkou neřest? Rozjel se průvan podmanivých šlágrů skrz pokličku sociálních sítí, kralující valentýnské romance. Ale opravdu stačí neposkvrněnost symbiózy těl uzamknout do třpytu pozlátka???

Byla bych sama proti sobě, kdybych se zapřisáhla, že ženská duše nekřehne při úžasu, zabaleném do věnování od partnera. Jenomže šestý smysl, který přísluší nám ženám, mnohdy se stal našeptávačem, zda honosnost darů se setkala se souzněním či jen s vyprahlou prázdnotou… Nehledejme správný čas, kdy vykřičet do světa zápal hladových těl. Jen tiše se poddejme nutkání kráčet spolu ruku v ruce.


P.S.: Červená, která v sobě skrývá hravost i energii je barvou pro Valentýn. Povyražení ve stylu svátku zamilovaných, ženy nabádá přizpůsobit outfit do rudé touhy. Jde to i bez omílání stereotypů. A retro Valentýn může začít!

Šaty jsou od úžasné Jany Minaříkové.



Jak se vám líbí outfit? Slavíte či neslavíte Valentýn?

 
šaty Jana Minaříková; lodičky Pleasure;


Žádné komentáře:

Okomentovat