pátek 26. února 2016

V levandulovém oparu zapomenout na křivdy světa!




Krásné odpoledne!


Souznění těla a duše v baladě o rozkoši jednoho lehárka, zpoza lázně koupelové soli si žádal - další příběh. Další příběh z Manufaktury v podání Bylinné koupelové soli – antistress s levandulí. “Antistress“ pohlazení je v dnešní uspěchané době čím dál víc vyhledávanějším pojmem. A tak v levandulovém oparu zapomeňme na křivdy světa a oddejme se chvilce pro sebe.

Krámek Manufaktura, probouzející čichové a zrakové vjemy do exploze úžasu, si mě získal nezaměnitelnou touhou pro radost z nových prožitků. Ostřílená z předešlých toulek kosmetickou krajinou, vydala jsem se osvěžit koupelnový dýchánek pořádnou dávkou energie. Nosánek po prvním nádechu jednoznačně zavelel u levandule. V jednoduchém plastovém kornoutu se skrývaly drobné krystaly, které se pod proudem tekoucí vody rozplynuly v modrou koupel. Vůně se rozprostřela po celé koupelně s konejšivým vyznáním. Po spláchnutí, vana znovu získala svou neposkvrněnou bělost. Vyživená a hydratovaná kůže nasála jemnou vůni bylinek, až mi bylo líto přebít to tělovým mlékem. Na základě rad z popisku, se mi zápal pro koupelovou sůl vtěsnal do tří koupelí. Pokud bych si měla rýpnout, tak bych se obula do obyčejného vzezření obalu, postrádající punc luxusu, který by koupelová sůl právem zasluhovala.


Klady:

  • překrásná vůně, 
  • relax, 
  • hydratuje pokožku, 
  • nezanechává stopy na vaně.



Zápory:

  • na tři koupele, 
  • jednoduchý design obalu.



Znáte Bylinnou koupelovou sůl – antistress s levandulí od Manufaktury? Upřednostňujete koupelové soli nebo raději máte pěny do koupele? 


Žádné komentáře:

Okomentovat