úterý 19. dubna 2016

Yves Rocher sprchový gel - Bio vanilka



Krásný večer!


Zvu vás do království mydlinkové oázy, kde v oparu dech beroucího aroma, mysl dobíjí baterky. Načerpejte energii s pohlazením sprchového gelu s peelingem - Bio vanilka z náruče přírodní péče Yves Rocher. Čtěte, jak obstál v drobnohledu zapálené blogerky do tajů kosmetiky…



Jak již je u mě zvykem z nerozhodného přešlapování, vyvedl mě cit pro sladké vůně a vybíravý nosánek jednoznačně zavelel. Jednoduchý plastový design obalu, charakteristický pro značku Yves Rocher, skrýval v sobě sladký náboj Bio vanilky. Koktejl pro krásnou pokožku s ovocnými zrníčky byl namíchán z bourbonské bio vanilky, prášku z kokosového ořechu a z prášku z meruňkových jader. Dlouze bych mohla polemizovat o vytříbenosti vůně, ale jediné vaše přivonění usvědčilo by vás, že vám nesmí chybět v arzenálu koupelové rozkoše.

Peelingová složka lehce promasírovala kůži, ale nehledala bych v tom sílu pořádného obroušení. Pokožka byla krásně zjemněná, jenže po osprchování se kamsi vytratila vůně. Po kouzlu Bio vanilky nebylo stopy… Velké “díky“ za to, že na cestě k sprchovému gelu, okořeněném o peeling, neodradí vás přemrštěná cena.


Cena – 99 Kč


Klady:

  • přírodní složení, 
  • sladká vůně, 
  • zjemní pokožku, 
  • odstraní odumřelé buňky, 
  • přijatelná cena.


Zápory:

  • vůně na kůži nedrží.



Znáte Yves Rocher sprchový gel s peelingem - Bio vanilka? Čím jste si naposled obohatili království koupelové relaxace? 

Žádné komentáře:

Okomentovat